Založ si blog

Hádaj,kto to je?

Liberáli sú vraj sú zhovievaví, zmierliví a tolerantní voči iným názorom a ideológiám. Naozaj? Alebo iba dovtedy kým neochutnajú ako chutí moc?

Chcú nám nahovoriť, že žijeme v liberálnej demokracii. To je čo? Zažil som socialistickú demokraciu, a mám sa tešiť z liberálnej? Ale ja poznám iba jednu demokraciu, bez prívlastkov. Iba jednu, Demokraciu. V ktorej bude aj konzervatívec šťastný, aj liberál nemusí mať pocit, že je utláčaný.

Nuž pozrime sa na našu osôbku. Liberálka, spočiatku tichá, obchádzajúca slalomové bránky problémov v dostatočnej vzdialenosti. Prázdny, bezduchý pohľad, strojená chôdza, blondínka. Bez štipky elánu, studená ako vyhasnutá sopka, bez života. Darmo by sme hľadali v nej prejavoch originalitu, prejavy ženskosti, čo len zvyšky odozvy jej materstva. Výzor, váha, plne v paráde poradcov, všetko presne vypočítané. Len nech je barbie ako má byť, vlásky na pravom mieste.

Myslíte si , že odolá lákadlám moci, prejaví toleranciu, pochopí iného? Čakáte zodpovednosť, štátnické činy? Omyl.                  Očakávate, že dokáže rozlíšiť lietadlo od vrtuľníka?  Ďalší omyl. Očakávate, že ona, ktorej pravdepodobne robí problém odlíšiť baktériu od vírusu a ktorá sa dáva pravidelne povinne testovať, no povinné testovanie nepodporila, bude spoľahlivou partnerkou exekutívy pri riešení problémov s korona vírusom? Ďalší omyl.                                   Očakávate, že sa bude správať ako štátnička? Omyl.                                                                                         Očakávate, že nebude poplatná svojim bývalým spolustraníkom, ktorí vo voľbách dostali na frak a tak majú aspoň túto barbie? Omyl.

Omyl za omylom. Ktoré budú ďalšie?

majský

Zomrel známy slovenský podnikateľ Jozef Majský

19.05.2024 19:38, aktualizované: 20:58

Spája sa najmä s kauzami tunelovania nebankoviek BMG Invest a Horizont Slovakia.

atentát Fico nemocnica rooseveltova

Padli prvé tresty. Jeden muž schvaľoval atentát na premiéra, druhý sa vyhrážal ministrovi a poslancom

19.05.2024 18:19, aktualizované: 20:19

Polícia zatiaľ identifikovala takmer 50 vyjadrení na sociálnych sieťach, z ktorých vyplýva podozrenie z verejného schvaľovania trestného činu.

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:50

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

Irán, Ebráhím Raísí

Zrútil sa vrtuľník s iránskym prezidentom, záchranári po ňom ďalej pátrajú

19.05.2024 16:04, aktualizované: 21:49

Vrtuľník viezol i ministra zahraničných vecí. Pátranie komplikuje zlé počasie a príchod noci.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 116x
Priemerná čítanosť článkov: 116x

Autor blogu

Kategórie

Archív